Hulp bij bewezen non conformiteit

Soms kan het gebeuren dat een nieuw gekochte wasmachine of een ander apparaat niet naar behoren werkt, zoals je dat mag verwachten volgens de koopovereenkomst. Bij bewezen non conformiteit begeleid Wasmachine Reparatie Amsterdam cliënten om hun recht te halen bij de leverancier inzake de uitvoering van de consumentenwet van 1 januari 2002. Dit is een extra gratis service, uniek voor Nederland.

Ik heb hiervoor een cursus gevolgd, waardoor ik over de benodigde kennis beschik om jou hierbij te begeleiden. Regelmatig komen cliënten met succes bij mij langs. Dus heb je witgoed dat niet naar behoren functioneert? Bij Wasmachine Reparatie Amsterdam ben je aan het juiste adres.

Een voorbeeld? Een cliënt kocht ooit een wijnkoeler in Duitsland voor €1500,-. Het apparaat werd defect geleverd en heeft nooit goed gewerkt. Een monteur uit Duitsland is drie keer geweest voor een oplossing, maar nog steeds werkte de wijnkoeler niet goed. Ik ben bij de man langsgegaan en deze koelkast werkend gekregen. Wel gaf ik aan dat er een onderbreking in een onderdeel zat, waardoor de storing terug zou kunnen komen. Het onderdeel moest dan ook vervangen worden, was mijn advies. Een week later hield de wijnkoeler er inderdaad mee op.

De cliënt heeft de leverancier aangesproken op de defecte wijnkoeler, maar op mail en telefoon werd niet meer gereageerd. Daarop heb ik de cliënt begeleid. De uitkomst? Via de Europese Commissie hebben wij met succes een oplossing afgedwongen.