Over Wasmachine Reparatie Amsterdam

Waarom Je Witgoed Bij Wasmachine Reparatie Amsterdam In Goede Handen Is

De Wasmachine Monteur

Het zijn horrorsituaties: foutcodes die plotseling in het scherm van jouw wasmachine verschijnen, waardoor die het niet meer doet. De motor van de vaatwasser die een vreemd geluid maakt en er mee ophoudt. Of een vriezer die niet meer kan vriezen terwijl die vol zit, waardoor je alle etenswaren kunt weggooien. 

Bij Wasmachine Reparatie Amsterdam herken ik, Ricky Grille, die situaties maar al te goed. Je baalt verschrikkelijk, want je kunt niets meer. Het zorgt nog voor stress ook. Je moet er toch niet aan denken, zo’n volle mand met vuile was die dagen moet blijven staan. 

Het ergste van allemaal is nog: je moet een monteur inhuren. En je hebt vast wel al die verhalen online zien staan over fraude en oplichting. Monteurs die bijvoorbeeld een onderdeel vervangen en daar een veel te hoge prijs voor vragen. Of je koelkast meenemen ter reparatie en nooit meer wat van zich laten horen.

Hoe je dergelijke schimmige praktijken kunt voorkomen? Door het inhuren van een monteur met kennis van zaken, een bewezen reputatie en ruim veertig jaar ervaring. Mijn naam? Ricky Grille.

Reparatie van witgoed

Inbouw apparaten

Telefonisch overleg

Helder over de kosten

Ervaring met alle merken

Sinds 1975 actief

Ervaring
Binnen 24 uur geholpen
Reviews
Reparaties uitgevoerd

Wat zeggen anderen over mij?

"Uitmuntende service, deskundig, snel en zeer correct geholpen."
Mia Betty
"Zaterdagmiddag hebben wij een nieuwe inbouw vaatwasser besteld bij Wasmachine Reparatie Amsterdam en maandagmiddag stonden ze al op de stoep met de nieuw vaatwasser! Dat had zelfs ik niet sneller kunnen doen! Geweldige service!"
Timothy Goodman
"Vanmorgen gebeld en vanmiddag direct geholpen. Goed en snel."
Adam Stone

Over Ricky Grille

Mijn naam is Ricky Grille. Ik ben in 1975 als monteur motorvoertuigen in loondienst begonnen. Waarom ik dit vak ben ingerold? Ik doe niets liever dan het sleutelen aan apparaten. Hoe groter de uitdaging, des te blijer ik word. Het is vervelend als een apparaat als een wasmachine of een koelkast het niet meer doet. Op een snelle, analytische manier zoeken naar de oplossing voor jou als consument, dat geeft een kick.

Begin jaren negentig ben ik begonnen met mijn eigen reparatiebedrijf. Een tijdje heb ik dit gedaan onder de paraplu van een bekende fabrikant, waar ik sinds 2006 een eigen rayon had en eindverantwoordelijk was voor de service. Sinds 2008 ben ik geautoriseerde servicepartner voor andere merken geworden.

Mijn sterke punten? Ik ken de meeste apparaten uit mijn hoofd en weet dus goed waar de zwakke punten zitten. Ik houd mijn kennis van nieuwe machines op peil dankzij cursussen. Ik heb in al die jaren een sterk analytisch vermogen opgebouwd. Daardoor herken ik snel storingen en weet ik hoe ik ze moet oplossen. Natuurlijk weet ik niet alles, maar dankzij al die jaren ervaring kom ik een heel eind. Of het nou gaat om een wasdroger, vaatwasser, afzuigkap of kookplaat. Het maakt niet uit of de oven, het fornuis of de magnetron ingebouwd is of vrijstaand: Ik heb ze allemaal wel een keer in mijn handen gehad.

Locatie​

Wasmachine Reparatie Amsterdam
Tobias MC Asserstraat TO 15
1063 NC Amsterdam

Mijn persoonlijke missie

Mensen verlossen van hun zorgen en ze blij maken met een elektrisch apparaat dat weer goed werkt.​​