Mijn Service

Reparatie, inbouw en meer

Waarvoor kun je terecht bij Wasmachine Reparatie Amsterdam?

Reparatie

Voor het repareren van wasmachines, vaatwassers en ander witgoed.

Inbouw

Een nieuwe koelkast, kookplaat of ander apparaat gekocht? Ik help je snel en vakkundig bij het plaatsen.

Nieuw

Op zoek naar een nieuwe wasmachine of ander witgoed? Ook daar kan ik je in adviseren.

Bewezen Non Conformiteit

Heb je een nieuw apparaat gekocht, maar werkt ie al direct niet naar behoren? Dan kun je de leverancier aansprakelijk stellen. Ik help je daar bij.

Ruim 40 jaar ervaring en al 17 jaar Witgoed monteur in Amsterdam

Bekijk onze reviews

De Wasmachine Monteur

De meest gestelde vragen

Ik repareer alle merken. Inmiddels werk ik meer dan 40 jaar als monteur (sinds 1975), waardoor ik alle merken, klachten en storingen ken en voorbij heb zien komen.

Dat is afhankelijk van het probleem en de oplossing. In de meeste gevallen duurt een reparatie 30 minuten. Dan ben je zo’n 85 euro kwijt (70 euro starttarief/voorrijkosten en 15 euro per kwartier. Het eerste kwartier valt onder het starttarief van 70 euro). 

Als je belt, dan kan ik aan de hand van de klachten bepalen of het zin heeft dat ik langskom voor een reparatie. Mijn stelregel hierbij is: bel je ’s ochtends, dan kom ik ’s middags nog langs. Het is heel vervelend en stressvol om een kapotte wasmachine of ander apparaat te hebben. Daarom wil jou zo snel mogelijk van dienst zijn.

Direct. Op basis van het telefonisch contact analyseer ik welk probleem jouw machine heeft. Daardoor weet ik welke onderdelen ik mogelijk moet vervangen en neem deze mee in de bus. Dit betekent dat ik de reparatie snel en vakkundig kan uitvoeren.

Jazeker, ik plaats regelmatig nieuwe apparaten. Dit varieert van een koelkast en een wasmachine tot een kookplaat. Heb je hierbij hulp nodig of vind je het fijn om dit aan een ervaren monteur uit te besteden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Het liefst per pin, maar contact of via overboeking is ook mogelijk.

Locatie​

Wasmachine Reparatie Amsterdam
Tobias MC Asserstraat TO 15
1063 NC Amsterdam

Mijn persoonlijke missie

Mensen verlossen van hun zorgen en ze blij maken met een elektrisch apparaat dat weer goed werkt.​​